Џез Фабрика Фестивал се одлага поради КОВИД - 19

ПРОГРАМААРТИСТИ

#jazzfactoryfestival #jffmk

Благодариме што ги користите нашите официјални хаштази кога постирате на социјалните мрежи.

Сцена

NATIONAL THEATER BITOLA