Џез Фабрика Фестивал

1 – 3 Јули 2021

ПРОГРАМААРТИСТИ

#jazzfactoryfestival #jffmk

Благодариме што ги користите нашите официјални хаштази кога постирате на социјалните мрежи.

Сцена

НУ НАРОДЕН ТЕАТАР БИТОЛА