ПРЕС

За прес-акредитации може да аплицираат домашни и странски новинари и фотографи од печатените и електронските медиуми.

Вашето барање за прес-акредитација испратете го најдоцна до 1 Мај 2018 на нашата е-маил адреса: info@jff.mk

Одговорот на вашето барање ќе ви го испратиме на вашата е-маил адреса.