JULIA SIEDL TRIO

април 4, 2024
8:00 pm
НУ Народен Театар – Битола
JULIA SIEDL TRIO
JULIA SIEDL TRIO
Jazz Factory Festival

Виенската композиторка и пијанистка JULIA SIEDL со сигурност е едно од најпознатите откритија од современата Австриска џез сцена. Плени со својата виртуозност, имровизаторските способности и фантастичниот џез вокал.

Share:
@2023 - Jazz Factory Festival. All rights reserved. Develop by Nova Solutions