JULIA SIEDL TRIO

Follow:

Виенската композиторка и пијанистка JULIA SIEDL со сигурност е едно од најпознатите откритија од современата Австриска џез сцена. Плени со својата виртуозност, имровизаторските способности и фантастичниот џез вокал.

@2023 - Jazz Factory Festival. All rights reserved. Develop by Nova Solutions