NICOLAS GARDEL TRIO

Со над триесет години на сцена трубачот NICOLAS GARDEL е еден од нај реномираните џез артисти од Франција и пред се искрен љубител на музиката. Неговиот уникатен пристап, темелен врз јасно разработена џез фраза низ кариерата му овозможи соработки со многубројни светски уметници од највисок ранг.

@2023 - Jazz Factory Festival. All rights reserved. Develop by Nova Solutions