UNLEASHED COOPERATION

Џез квинтетот од Полска на свој оригинален начин ги истражува различните концепции во џез уметноста. Идеите зад групата се жанровска отвореност и слобода на музичко изразување. Музиката на Unleashed Cooperation е резултат на долгогодишни индивидуални искуства и истражувања во длабочините на џезот, слободната импровизација и етно музиката.

@2023 - Jazz Factory Festival. All rights reserved. Develop by Nova Solutions