Liquid Carpet (Словенија)

април 14, 2023
9:00 pm
НУ Народен театар - Битола
Liquid Carpet (Словенија)
Liquid Carpet (Словенија)
Jazz Factory Festival
„Не сум баш типичен џез гитарист, но се инспирирам многу од џез пристапот – спонтаноста и импровизациите….“ – Јуре Прапер.
Share:
@2023 - Jazz Factory Festival. All rights reserved. Develop by Nova Solutions