NICOLAS GARDEL TRIO

април 4, 2024
8:00 pm
НУ Народен Театар – Битола
NICOLAS GARDEL TRIO
NICOLAS GARDEL TRIO
Jazz Factory Festival

Со над триесет години на сцена трубачот NICOLAS GARDEL е еден од нај реномираните џез артисти од Франција и пред се искрен љубител на музиката. Неговиот уникатен пристап, темелен врз јасно разработена џез фраза низ кариерата му овозможи соработки со многубројни светски уметници од највисок ранг.

Share:
@2023 - Jazz Factory Festival. All rights reserved. Develop by Nova Solutions